På søndag otte dage starter Earl Grey for sidste gang i Team Lunden-regi, og det kunne være en dejlig forsinket julegave med en sejr til de mange hesteejere.

Første start for Team Lunden-hesten foregik på hjemmebanen 9. februar i år, hvor Earl Grey vandt med René Jonassen i sulkyen. Sidste start for Earl Grey og Team Lunden bliver søndag den 27. december – også på hjemmebanen – hvor det kunne være skønt at se René Jonassen køre æresrunde med den 4-årige vallak efter løbet.

Der bliver meldt til start på tirsdag, og så bliver det spændende at se, hvilket startspor den skimlede væddeløber får. Distancen er 2000 meter med autostart.

René Jonassen vil gøre alt for at få den sejr i stald. Hesten bliver passet og plejet med massage og afslapning i folden for at få den frisk og smidig. Han skal gå intervaller mandag eller tirsdag, og så er det bare med at vente på, det bliver søndag. I mellemtiden handler det udelukkende om at få ladet batterierne op, så Earl Grey er klar til at blive fyret af på Lunden. Kusken er klar til udfordringen.

– Det bliver nok min sidste køretur med ham, så jeg vil bare så gerne vinde det løb og slutte samarbejdet med Team Lunden af på den bedst tænkelige måde, siger René Jonassen fra træningskvarteret på Bjæverskov Travbane.

Vi bringer staldnyt igen om Earl Grey på tirsdag, når startlisten er offentliggjort.

Foto: Earl Grey vandt sin allerførste start for Team Lunden på hjemmebanen. Vi håber den gentager succesen i den allersidste start for den store ejerkreds – på Lunden søndag den 27. december.