Næste lørdag går Team Lunden-hesten til start på Falster, og fra René Jonassens træningskvarter lyder det, at Earl Grey er så klar, den kan blive.

Earl Grey har gået intervaller i dag (fredag), og den var smidig og afbalanceret. Det blev til seks gange ca. 900 meter.

– Vi kører ikke for stærkt, for vi skal passe på vores heste, så holder de længere. Earl Grey er frisk og er klar til løbet næste lørdag, det kan jeg mærke, siger René Jonassen.

Han skal starte lørdag den 12. december på Nykøbing Falster Travbane i et amerikanerløb over 1640 meter autostart og med 6.000 kr. til vinderen. Derudover forventer René Jonassen, at den skimlede vallak også starter på Lunden søndag 27. december – hvilket i så fald kan blive den sidste start i hans regi.

Team Lunden-hesten er en flink hest at passe.

– I hverdagen er han en meget rolig hest, men på løbsdage kan han godt blive lidt stresset, især når han kommer ud på banen med nummer på. Det var det, vi så sidst, hvor han pullede alt for meget og blev træt til sidst, forklarer travtræneren, der har sin stald på Bjæverskov Travbane.

Efter planen skal Earl Grey gå lette intervaller på tirsdag og herefter lade op til starten på Falster.

Vi bringer staldnyt om Earl Grey i starten af næste uge – efter intervaltræningen.