Godt en måned er der tilbage af året og dermed den tid, René Jonassen har Team Lunden-hesten Earl Grey i træning. Planen er to starter, inden anpartshesten skal sælges på auktion.

Earl Grey er meldt til start lørdag den 12. december på Nykøbing Falster Travbane. Det bliver et amerikanerløb over 1640 meter autostart og med 6.000 kr. til vinderen. Løbsdagen er årets sidste på Falster.

Den skimlede anpartshest gik intervaller i onsdags (6 x ca. 900 meter) på ligeud-træningsbanen på Bjæverskov Travbane, hvor den har sin boks og får serveret foder hos René Jonassen.

– Jamen, han er glad og frisk og har taget træningen uden anmærkninger. Han er, hvor han skal være, vil jeg sige, siger træneren over telefonen.

Earl Grey skal gå intervaller igen på mandag og er således inde i et regelmæssigt træningsforløb, som er med til at få ham i den skarpeste form.

Årets sidste start kan blive årets sidste løbsdag på Lunden søndag den 27. december, hvor der også er udskrevet en række amerikanerløb over 2000 meter autostart og med hele 12.500 kr. til vinderen.

– Jeg vil gerne erkende, at jeg drømmer om at vinde de to løb i december med ham. Det kunne være en rigtig god måde at afslutte samarbejdet med Team Lunden på, påpeger René Jonassen.

Vi bringer staldnyt om Earl Grey i starten af næste uge.