Team Lunden-hesten lader op til nye udfordringer på den stenmelsbelagte oval. Der går nok 14 dage, før Earl Grey igen er at se i et travprogram.

Med Earl Greys skuffende indsats sidste søndag, har travtræner René Jonassen valgt at lade den skimlede vallak slappe af i fem dage på Bjæverskov Travbane. I morgen (lørdag 21. november) skal den have en omgang lette intervaller, og i ugen efter går den så op på normal træningsmængde igen.

”Earl Grey er en nem hest at passe og træne. Han holder formen og det gode humør, så alt i alt er han en fin væddeløber,” siger René Jonassen.

Efter planen kommer Team Lunden-hesten til start om et par uger, og træneren er gået i gang med at studere propositionerne – hvor der er et godt løb til ham, og hvor han står bedst i forhold til konkurrence, distance og indtjening. Det kunne sagtens blive en start på hjemmebanen i Charlottenlund eller på Nykøbing Falster, hvor Earl Grey har en sejrsprocent på 100.

”Jeg vil gerne vinde et løb med ham, inden han som planlagt skal sælges på auktion ved årsskiftet. Det kunne være fantastisk – ikke mindst for de mange anpartsejere, der følger ham,” påpeger René Jonassen.

Og der er faktisk plads til yderligere en start i løbskalenderen, inden vi skriver 2021.

Mere staldnyt om Earl Grey i begyndelsen af næste uge.

Foto: Måske skal vi snart se Earl Grey og René Jonassen køre først over stregen igen på Nykøbing Falster.