Team Lunden-hesten lignede ikke selv sig selv i går. Earl Grey tog for hårdt fat og lukkede for luften. Fra stalden lyder det, at vallakken er klar igen.

René Jonassen havde Earl Grey klar, da startvognen slap feltet på Charlottenlund Travbane søndag, og parret fløj afsted. Men da hestene efter nogle hundrede meter havde fundet deres pladser, var der ingen ryg til Earl Grey, der måtte gå den lange vej ude i andet spor. Og det var tydeligt at se, at han var noget hidsig.

– Han tog for hårdt fat og kvalte sig (begrebet dækker over, at hesten derved lukker for luften), så det var en rigtig øv-dag. Normalt er han jo som en bil at køre, siger René Jonassen med alvorlig mine.

Earl Greys kræfter slap op, da finalen skulle køres de sidste 500 meter. Han kom i mål langt efter feltet i tiden 1.18,4a/2500m.

– I dag (mandag) er han frisk og virker ok, så nu træner vi bare videre. Det er en god hest, som jeg holder meget af. Vi kommer igen, siger René Jonassen.

Planen er nu at lede efter et nyt løb til Team Lunden-hesten, og det bliver sandsynligvis om tre uger. René Jonassen lægger ikke skjul på, at han ønsker at vinde yderligere et løb med Earl Grey inden nytår.