Søndag er Team Lunden-hesten Earl Grey igen til start på hjemmebanen. Denne gang i et Liga 4-løb over 2500 meter og med et attraktivt startspor.

René Jonassen vil så gerne, at Earl Grey på søndag på Charlottenlund Travbane snupper årets tredje sejr. Og hvis han selv kan bestemme, skal løbet afvikles efter denne opskrift:

– Der skal være høj fart hele vejen, og jeg skal sidde i en god ryg, så Earl Grey kun skal speede de sidste 300 meter, så har vi en rigtig god chance, vurderer travtræneren.

Team Lunden-hesten stiller til start i dagens 7. løb, et Liga 4-løb over 2500 meter med autostart og med startspor nummer 4. Der er hele 20.000 kr. til vinderen. I programmet, som kan ses på Travbanen.dk, er Earl Grey slet ikke tippet. Storfavorit bliver sandsynligvis Even Steven med Flemming Jensen, men der er også andre skrappe heste med i feltet så som Zadok Font med Jeppe Juel og Emmett Downs med Birger Jørgensen. Kører de for stærkt undervejs, kan det blive Earl Greys mulighed for en top tre-placering.

– Det går meget godt med træningen, han i orden. Han er en stærk type og har gået mange af sine bedste løb på lang distance, så nu må vi se, hvor langt det rækker på søndag, siger René Jonassen, der har et af sine bedste år som travtræner nogensinde med en sejrsprocent på 11 og ca. 650.000 kr. i indkørte præmier.

Vi følger op på starten med en kommentar fra René Jonassen mandag.