Selv om Team Lunden-hesten Earl Grey i går satte ny rekord, rakte det kun til en fjerdeplads. Præmien denne gang til den skimlede vallak lød på 1500 kr.

René Jonassen gav sin hest et fornuftigt rygløb i går på Lunden (søndag), men fik for langt frem, da der skulle køres finale. Den sidste omgang gik i et hæsblæsende tempo, og det var svært for Team Lunden-hesten at tage afgørende meter ind på de førende. Da kusken bad Earl Grey speede med 600 meter tilbage, fløj den frem og passerede et par heste, men på de sidste meter var det tydeligt at se, at den var træt. Earl Grey gik over målstregen som fjerde i ny rekord 1.15,1a/2000m.

René Jonassen går nu i gang med at lede efter en ny opgave til Earl Grey, der jagter årets tredje sejr.

I dag (mandag 9. november) er der trukket lod om den præmie, som Earl Grey fik i går for sin fjerdeplads. Det drejer sig om 1500 kr., som er forhøjet til 2000 kr. Det vil sige, at der er 1000 kr. til to anpartshavere, og de to heldige personer er:

Nr. 042 – Bjarne Seier Andersen

Nr. 206 – Christian Svenningsen

Vi følger op på, hvordan det går med Earl Grey to gange om ugen, og opdateringerne kan ses på både Facebook og Travbanen.dk