Nedtællingen til søndagens løb er i gang. Team Lunden-hesten Earl Grey skal vise, hvad den kan, og René Jonassen er meget optimistisk med hensyn til chancerne for en god placering.

– Vi har fået et godt startspor, så vi skal være blandt de tre første i mål. Vi kører til fra start og ser, hvad der sker. Det er svært at lægge en taktik, han er jo ikke nogen startraket, men til gengæld har han en god speed til slut, siger René Jonassen om Earl Greys chancer søndag på Lunden.

I 4. løb har den fået startspor nummer fire over 2000 meter med autostart, og konkurrencen er ifølge træneren set stærkere.

Earl Grey har motionstrænet torsdag og har fået massage og er i god form.

– Han er frisk og er, hvor han skal være. Nu skal vi bare have et ordentlig løb, siger René Jonassen, der godt kunne tænke sig en ny sejr med Team Lunden-hesten, som han to gange har været på æresrunde med i år.

Earl Grey deltager i et amerikanerløb med fine 10.000 kr. til vinderen. Earl Grey er tippet som nummer tre i baneprogrammet.

Vi følger op på starten med en kommentar fra René Jonassen mandag. Du kan se travprogrammet på hjemmesiden Travbanen.dk.