Søndag er Earl Grey på programmet i dagens 4. løb på hjemmebanen. Distancen er 2000m, og Team Lunden-hesten har trukket startspor fire bag startvognens vinger.

Earl Grey tager på søndag start nummer 15 i år for Team Lunden. Denne gang gælder det normaldistancen, som vallakken har det rigtig godt med. Travtræner René Jonassen melder, at Earl Grey er ok, så nu handler det om at få et godt løb og en lille smule held, når det for alvor gælder.

I årets 14 starter er det blevet til to sejre, to andenpladser, tre tredjepladser og fire mindre placeringer. Kun tre gange har Earl Grey løbet over målstregen uden at få en præmie med i stald. Det er blevet til 44.050 kr. i indkørte præmier i 2020 – eller hvad der svarer til 3.146 kr. pr. start.

De to sejre i Team Lunden-regi er blevet taget på henholdsvis Charlottenlund Travbane og Nykøbing Falster Travbane. Begge gange over normaldistancen og med autostart, og begge gange med René Jonassen ved linerne.

Totalt har Earl Grey vundet 119.499 kr. og løber med en sejrsprocent på 20 og en pladsprocent på 50.

Earl Grey er efter italienske Main Wise As og danske Opal Fine.

Vi følger op på starten med en kommentar fra René Jonassen mandag. Travprogrammet til søndagens løb bliver publiceret om et par dage og er at finde i elektronisk form på Travbanen.dk.