Team Lunden-hesten Earl Grey vandt en let sejr på Nykøbing Falster Travbane onsdag aften. René Jonassen fulgte dermed op på de flotte resultater, han leverede på hjemmebanen i søndags.

René Jonassen tog en rolig start med Earl Grey i 4. løb og placerede sig fornuftigt nede i feltet og blev dér det meste af vejen. I opløbssvinget nærmere Team Lunden-hesten sig de to førende, og ind på den lige bane gik vallakken let forbi og vandt en knusende sikker sejr i tiden 1.16,9a/2140m. Travtræneren sad bomstille de sidste 100 meter.

René Jonassen fulgte dermed op de fine resultater fra i søndags, hvor der blev afviklet Kriterium på Lunden, og hvor han kørte 193.250 kr. hjem til sine hesteejere.

Det var Earl Greys 13. start i år og anden sejr, som gav 6000 kr. til de mange anpartsejere i Team Lunden.

I aftenens 1. løb vandt Arvid Olsen – årets første sejr som træner – med Early Hydrup i 1.18,2a/2140m. Sejren indbragte 6000 kr. På tredjepladsen kom Ken Ecce med Deserts Machoman efterfulgt af Fontana Damgård, som Christian Clausen kørte for sygemeldte Steen Juul.

I 5. løb tog René Kjær sejren med Evoque efterfulgt af en stribe Lunden-kuske: Nummer to blev Ken Ecce med C Nordal, tredjeplads til Fazenda og René Jonassen, fjerdeplads til Flemming Nielsen-trænede Fana med Henrik Thomsen og femteplads til Frida Fræk med Arvid Olsen i sulkyen.

I de afsluttende amatørløb var der et par andenpladser til Karina Rindom, der kørte henholdsvis Try Me og Pure Poison. Det er heste, som spillerne skal holde øje med i de næste starter.