Med et fornuftigt rygløb kan Team Lunden-hesten Earl Grey få et godt resultat på Nykøbing Falster Travbane på onsdag. René Jonassen meddeler, at vallakken er frisk, træner fint, og at humøret er i top.

På onsdag starter Earl Grey i et løb over normaldistancen på Nykøbing Falster. Travtræner René Jonassen tror på en god placering og går efter et løb i ryg.

Efter seneste start på Lunden lå pulsen højt, hvilket forklarer resultatet som uplaceret. Fireårige Earl Grey har i år startet 12 gange. Den har vundet et løb, fået to andenpladser og tre tredjepladser. Resultaterne viser, at vallakken er i top tre i hver anden start. Rekorden er sænket til 1.15,3a/2000m. Men det er værd at bemærke, at han faktisk har præsteret 1.15,6/2540m, hvilket kun er et sølle sekund fra den danske rekord på distancen.

Ifølge René Jonassen ligger Earl Grey et lille niveau under årgangshestene, til gengæld står han fint i klasseløbene med sin præmiesum på 111.000 kr. Og det er i de ordinære klasseløb, at træneren nu melder ham.

– Earl Grey har trænet pænt og passet sine intervaller. Hans force er, at han er god til at følge med undervejs, og så har han en fornuftig speed, fortæller René Jonassen.

Team Lunden-hesten er opstaldet på Bjæverskov Travbane. Går starten på Nykøbing Falster efter planen, er der et løb i kikkerten på hjemmebanen i Lunden.